Ofertë pune: Sanitare Punesim Gjithe Vitin, Himarë

Kërkohet sanitare, vetëm (1 person) për pastrim dhomash, ndihmë në Hotel / Guesthouses dhe mirëmbajte të ambienteve

*** Punësim gjithe vitin. Ofrohet fjetja me kushte të mira, ushqim i përfshirë dhe pagë e kenaqshme!
- Ambient pune me njerëz familjare, kolegë seriozë, të respektueshëm dhe profesionist në punë, me Kushte nga më të mirat në Zonë!


Paga per periudhat

Tetor - Prill: 55,000 - 60,000 Leke / NETO
Maj - Shtator: 80,000- 90,000 Leke / NETO ( Me mundësi rritje page dhe bonuse afatgjatë në punë )

*** Preferohet me Patentë, por jo detyrimisht ***

Për me shume informacion na kontaktoni në tel ose WhatsApp: 0675343979
Postoi:
New Bllok +355692514030 Paga: 900 € 2 Korrik 2024, Sarandë