Ofertë pune: Kerkohet 🔵 SANITARE HOTELI 🔵 - Ne BREGDE

Kerkohet SANITARE HOTELI ne Himare! Hoteli

Kushtet e punes jane shume te mira.
Koleget e punes jane profeioniste, pozitive, dhe me integritet ne pune.
*MBULOHET FJETJA ne Kushte shume te Mira.
*MBULOHEN SIGURACIONET
Oraret e punes jane te favorshme: (me pushim mbas drekes) dhe orar fiks hapje dhe mbyllje sherbimi!
Pagesa eshte nga me te mirat e zones!


Periudha e Punes: (Fillimi 10 MAJ -1 qershor) - (Mbarimi: 1-30 Tetor)

Oret e punes 8-10 ore (Sipas fluksit te muajit te punes)
Nuk ka rendesi shume eksperienca ne pune!


Te interesuarit te kontaktojne VETEM ne Whats App me mesazh , JO ne telefonate: 0692438899
Përshkrimi i linkut
Postoi:
New Bllok +355692514030 Paga: 550 € 2 Korrik 2024, Sarandë