Ofertë pune: Kërkohet specialist për Lavanderi në Tiran

Në Tiranë Lavanderia Bio Cleaning kërkon specialist Lavanderie me ose pa eksperiencë pune.
Kushtet e punës janë të mira dhe paga është e kënaqëshme.
Për çdo informacion kontaktoni në:
Cel. 0682886860
Postoi:
Specialist për Lavanderi +355682886860 Paga: 1 € 2 Korrik 2024, Tiranë