E gjetur: kam gjetur nje valixhe motorçiklete

Persh . Dje rreth ores 5 mbasdite kam gjetur nje valixhe motorçiklete eshte shum e rend, besoj se esht me vegla pune dhe dua tja kthej te zotit . Ju lutem postojeni 0699842222 nr im E kam gjetur te mbikalimi Kasharit prane piceri ”Iliada”
Kontakt:
Altin +355699842222 6 Qershor 2024 - 12:10:52